Titel052.png
Verwachten.png

Als orthomoleculair therapeut geef ik voedings- en gezondheidsadvies en advies op vlak van levenswijze, met als doel een gezonder, bewuster en emotioneel stabiel leven te creëren. Orthomoleculaire therapie zorgt voor een verbetering van de gezondheid door de juiste voeding (whole food treatment) te combineren met voedingssuppletie, fytotherapie, beweging en ontspanning.

Mijn kracht zit in mijn persoonlijke begeleiding en follow-up, mijn sensitief vermogen om voeling te creëren met mensen, mijn uitgebreide en diepgaande anamnese en mijn grondige kennis van voedings- en gezondheidssupplementen. Verder ben ik ook gecertifieerd coach wat maakt dat ik je de motivatie en kracht tracht mee te geven om het over een andere boeg te gooien. Vaak gaat het over nieuwe inzichten krijgen om zo de juiste beslissing te nemen of tot gedragsverandering te komen!

Dankzij mijn background als assessor en coach en mijn opleiding tot PNI therapeut tracht ik dit alles te kaderen in een breder perspectief waarbij ik rekening houd met de interactie met de omgeving en met biologische systemen (psyche, zenuwstelstel, immuunsysteem).

Iedere cliënt krijgt een persoonlijk — op maat gemaakt — adviesplan.

Bovendien blijf ik me permanent bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van de constante ontwikkeling binnen de orthomoleculaire geneeskunde.